Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Ontwerp & aanleg van uw tuin

Clasquin kan zowel het ontwerp als de aanleg van uw droomtuin voor u uit handen nemen. We luisteren naar uw wensen en ideeën en stellen samen met een plan op om uw droomtuin te kunnen verwezenlijken. Een breed uitgewerkt tuinontwerp staat aan de basis van een prachtige en levendige tuin.
Clasquin heeft al jaren ervaring met de aanleg van tuinen. We hebben alle vakkennis in huis voor de complete aanleg van uw tuin. We doen er alles aan om een tuin voor u aan te leggen waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Clasquin kan zowel uw huidige tuin aanpassen als een geheel nieuwe tuin aanleggen.

Van tuinontwerp naar aanleg

Voorafgaand aan de aanleg van uw tuin zullen we uitvoerig het tuinontwerp, de beplanting en de inrichting van uw tuin bespreken.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren